Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Expand
titleSoru 7 : Değişkenlerin "Varsayılan Formül" editöründe değişkenlere değer ataması yapıldığında oluşan hata nasıl düzeltilir?

Property or indexer 'NAF.LFlow.Shared.Types.Scripting.TextVariableScriptDTOReadOnly.Value' cannot be assigned to -- it is read only-One or more errors occurred.

image2018-7-25_16-11-23.pngImage RemovedImage Added

Yanıt :  Değer dönmesi gereken formüllerde değer döndürülmemesi durumunda bu şekilde hata oluşmaktadır. Değişken özelliklerinde bulunan ‘ Varsayılan Formül’de değer dönmesi istenir. Varsayılan Formül ve Sql işlemlerinde değer dönmesi gerekir.

...

Expand
titleSoru 19 : Logo Flow Portala dışarıdan erişim için (dış IP ya da domain ile giriş) gerekli ayarlar nelerdir?

Yanıt :Logo Flow Portala dışarıdan erişim için designer içerisinden 'Portal Adresi Değiştir' bölümü kullanılmalıdır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

 

IT-> Ornekdomain.com.tr  İç IP   -  Internal DNS Kaydı oluşturma
IT-> Ornekdomain.com.tr  Dış IP -  External DNS Kaydı oluşturma

Logo Flow-> Tasarım Aracı-> Portal Adresi Değiştir-> Ornekdomain.com.tr (bknz. tıklayınız.)

Bu işlemlerden sonra yeni adres üzerinden giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer logout sayfasına yönlendiriyorsa ek olarak; Logo Flow sunucusundaki host dosyasında 127.0.0.1 Ornekdomain.com.tr tanımının yapılması gerekmektedir.

Expand
titleSoru 20: Seçilen Açılır Pencere Değerini Diğer Alanlarda Nasıl Gösterilir ?

Yanıt : Açılır Pencere olarak belirtilen alana birden fazla metin değişkenin de değer bilgisi getirile bilinir. Örnek çalışmaya incelenirse, firma adında bir açılır pencere bulunmaktadır. Veri kaynağı Tiger ERP deki cari kartları getirecek şekilde belirlenir. Firma alanına ait liste veri kaynağı firma olarak belirtilir. Değer alanı Code ve Liste başlık alanı da DEFINITION_ olarak belirlenmiştir. 


Info
titleFirma Liste veri kaynağı sorgu bilgisi: 

Firma Liste veri kaynağı sorgu bilgisi: SELECT CODE, DEFINITION_ , ADDR1 FROM LG_001_CLCARD
WHERE ACTIVE=0 AND CARDTYPE <>22




Yöntem Adres Bağlı Değişken: Adres adında metin değişkeni tanımlanır. Veri kaynağı kısmında Firma veri kaynağı ve değer alanı ADDR1 alanı seçilir. Son olarak da Özet kısmından bağlı değişken ve bağlı değişken değer alanı seçilir. Böylelikle Firma alanına ait adres bilgisi getirilmiş olunur.

Yöntem Adres (SetValue) : Adres2 adında metin değişkeni tanımlanır. Firma alanın özet bilgi değer değiştiğinde olayında,  ADRES2.Value = Firma.Content.Items[0][Firma_Columns.ADDR1].ToString(); Adres2 değişkenini Firma kolonu ADDR1 alanına eşitlenmesi sağlanır. Böylelikle firma alanın değeri değiştiğinde ona ait adres bilgisi de değişmesi sağlanmaktadır.

Yöntem Adres (Sorgu + Where) : Adres3 adında metin değişken tanımlanır. Veri kaynağı kısmında Veri kaynağı Firma2 seçilir ve Değer alanı ADDR1 olarak belirtilir. Firma veri kaynağından tek fark kısmı Where koşulundaki Code alanına Firma_CODE eşitlenmesi sağlanmıştır.
Ayrıca Firma açılır pencerenin özet→ değer değiştiğinde olayında LFlowDataSources.Firma2.Reflesh(); eklenir. Amacı ise Firma değeri değiştiğinde ona ait adres bilgisi de yenilenmesi sağlanır.

Expand
titleSoru 21 : Kod bölümünde değişkenlerin değerine nasıl ulaşırım?

Kod bölümünde değişkenlerin değerini alma ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 22 : Sql sorgulari içerisinde değişkenleri nasıl kullanırım

Veri kaynakları içerisindeki sorgularda sql editör üzerinden işlem yaptırılmak isteniyorsa; ctrl+ space yaparak form üzerindeki tüm değişkenlere erişerek sorgunuza dahil edebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Veri kaynağı içerisindeki sorgularda  veya tasarımda herhangi bir bölümdeki royln editör içerisinden sql işlemi yaptırılmak isteniyorsa; bu doküman üzerinden kullanım hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Expand
titleSoru 22: Kodlama bölümünde değişkenlere değer atama işlemini nasıl yaparım?

Kod bölümünde değikenlere değer atama ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 23 : Kod bölümünde tablo değişkenindeki kolonların değerini nasıl alırım?

Tablo değişkeninin kod bölümündeki kullanımı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 24 : Tiger rest aktivitesi üzerinden yapılabilecek işlemler nelerdir?

Rest üzerinde desteklenen işlemlerin listesine erişmek için tıklayınız.

Expand
titleSoru 25 : Akış tasarımında ihtiyaç duyulan, "Malzeme kartı (veya Fatura veya Sipariş veya herhangi bir fiş veya kart) aktarımı örneği gönderebilir misiniz?" "Faturada özel kod (veya e-arşiv bilgileri veya proje kodu veya herhangi bir alan) nasıl set edilir, bunun XML tag'i nedir?" "Siparişi (veya irsaliyeyi veya ihracat operasyon fişini veya herhangi bir kart veya fişi) kaydederken zorunlu alanlar hangileridir?" gibi sorulara cevap olabilecek rest aktarım bilgileri ile ilgili örnek verebilir misiniz?

Yukarıda belirtilen sorulara cevap olabilecek rest aktarım bilgileri ile ilgili örnekler için tıklayınız.

Expand
titleSoru 26 : Rest aktarımları esnasında dönen hatalarla ilgili doküman var mıdır?
  • Logo Object katmanından dönen hata kodlarının karşılıkları için tıklayınız.
  • Veri Tabanı katmanından dönen hata kodlarının karşılıkları için tıklayınız
  • XML katmanından dönen hata kodlarının karşılıkları için tıklayınız.
Expand
titleSoru 27 : j-Platform dinleyerek otomatik süreç tanımı sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum. Sebebi nedir?

Image Added

j-Platform dinlemeleri servis üzerinden yapılan dinlemelerdir. Otomatik tanım içerisinde kullanılmak isteniyorsa öncelikle ayarlar servisindeki j-Platform Rest ayarlarının düzgün bir şekilde yapıldığından emin olunması gerekir. Yukarıdaki hatada yapılan rest ayarındaki bağlantı bilgisinin başında boşluk karakteri olduğundan kaynaklanmıştır. Ayar düzeltildikten sonra servisler yeniden başlatılmalıdır.

Expand
titleSoru 28 : Form tasarımında eklediğim radio butonda portal üzerinde seçim kutusu gelmiyor?

Image Added

Radio buton değişkeni içerisine eleman girilmediği takdirde portal tarafında herhangi bir seçim kutusu getirmez. Portalde hangi değerler seçim olarak sunulması isteniyorsa liste elemanı olarak radio buton değişkeninde tanımlanmalıdır. bknz. Radio Buton

Expand
titleSoru 29: Rosyln Editor sına dediğimizde aşağıdaki 1000 hatasını veriyor sebebi ne olabilir?

Image Added

Rosyln bölümüne herhangi bir web sitesinden kod alınıp yapıştırıldığında ve temizleme işlemi bu bölümde yapıldığında bazı karakterlerden dolayı sınama işlemi başarılı bir şekilde yapılamıyor. Herhangi bir yerden kopyalama yapılmak isteniyorsa direk designer üzerinde degil bir notepad de çalışacak kod revize edilip o şekilde yapıştırılması gerekmektedir.

Expand
titleSoru 30: Bir değişkende herhangi bir değerin olup olmadığı kontrolünü nasıl yapmalıyız?

Assigned() metodu değişken değerinin boş olup olmadığı bilgisini döner. Eğer içeriğinde bir değer varsa true, yoksa false sonucunu vermektedir.

Örnek Kullanım:Değisken.Value.Assigned() 

Expand
titleSoru 31: Portal tarafında form açılırken yavaşlık var. Kontrol etmem gereken başlıklar nelerdir?

Öncelikle form yüklenirken hangi aşamada ne kadar süre geçtiğini daha net görebilmek için kaynakların performans sürelerini tutarak db seviyesinde gözlemlemeliyiz. bknz Akış Performans İzleme

Akışta bulunan ve kullanılmayan değişkenlerin temizlenmesi,

Kullanılan veri kaynağı sorgularında * ile tüm alanları çekmek yerine sadece gerekli olan alanların getirilmesi

Açılır Pencere veya Otomatik Tamamlama değişkenlerinin içeriğini dolduran veri kaynaklarında 'Otomatik Doldur' seçeneğinin işaretlenmesine gerek yoktur. Bu değişkenlere form üzerinden tıklandığı anda sorgu çalıştırılır ve içerik doldurulur. Bu sebeple form yüklenirken içeriğin doldurulmasına gerek yoktur.

Kullanılan veri kaynaklarındaki otomatik doldur seçeneklerinin yerine hangi adımda gerekli ise o adımdan hemen önce VeriKaynagı.Refresh() komutu ile doldurulmasının sağlanması

Değişkenlerin varsayılan formüllerinde yazılan işlemlerin akışta bir kodlama aktivitesi ile doldurulmasının sağlanması işlemlerini uygulayabilirsiniz.

Logo Flow veritabanı recovery model simple değilse simple a çekilmesi.

Image Added

NAF.LFlow.WAS altındaki nlog.log dosyasında minLevel parametresinin Traceden Error e çekilmesi,

Uygulama kontrol aracının çalıştırılıp sonuçlarının gözlemlenmesi

Tasarım aracı uzun süredir açıksa kapatılması

Expand
titleSoru 32: Database boyutunun çok fazla büyümemesi için alınabilecek önlemler nelerdir?

Database boyutundaki büyümenin önüne geçebilmek için aşağıdaki işlemler gerçekleştirilebilir.

1→ Logo Flow veritabanı recovery model simple değilse simple a çekilebilir.

Image Added

2→ Ürünün her zaman en güncel versiyonuna geçmek: Her versiyonda performans ile ilgili çalışmalar yapılmaktadır. Bu sebeple günceli takip etmek faydalı olacaktır.

3→ Uygulama kontrol aracını periyodik olarak çalıştırmak: Uygulama içerisinde biriken gereksiz verilerin temizlenmesi ve veritabanı fragmentation işlemlerini kendi içerisinde yapmaktadır. bknz: Uygulama Kontrol Aracı

4→ Her yıl sonunda bir önceki yıla ait kayıtlar için arşivleme işlemi çalıştırılabilir. Örneğin; 2020 yılı sonunda 2019 yılı verileri arşivlenerek ürünün kullandığı veritabanındaki veri boyutu azaltılabilir. bknz: Arşivleme

5→ Hangi tablonun ne kadar yer tuttuğu bilgisine bakarak yorum yapılabilir. https://dataedo.com/kb/query/sql-server/list-of-tables-by-their-size

Expand
titleSoru 33: Sistem genelinde bir hata olduğunda hangi adımları takip ederek sorunu tespit edebilirim?

Öncelikle uygulama kontrol aracının çalıştırılıp sounçları gözlemlenmelidir. Uygulama kontrol aracı kendi içerisinde bazı düzeltmeler yapar. Düzeltmediği bölümlerde bir hata varsa düzeltme işlemi uyguladıktan sonra tekrar çalıştırarak sonucu görebilirsiniz. bknz: Uygulama Kontrol Aracı

Servislerin çalışır olduğu durumda EventViewer→ Logo Group sekmesine bakılmalıdır. Servislerin durumunu sunucu üzerindeki kontrol sihirbazından ve portal üzerindeki servis listesi bölümünden görüntüleyebilirsiniz.

Servislerin çalışmadığı ve başlatılamadığı durumda EwentViewer→ Aplication- System bölümüne bakılmalıdır.

Expand
titleSoru 34: Versiyon güncellemesi sonrasında sistemin stabil çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol ederim?

Uygulama kontrol aracının çalıştırılıp sounçları gözlemlenebilir.  bknz: Uygulama Kontrol Aracı

Aşağıdaki akış designer üzerinden içeri aktarılarak portal tarafından işletilmesi sağlanabilir. Otomatik süreç başlatma tanımı yaparak da aynı akışın tetiklenmesini sağlayabilirsiniz.

View file
nameGüncellemeSonrasıKontrol.nxm
height150

Expand
titleSoru 35: ERP versiyon güncellemesi öncesinde ve sonrasında Logo Flow için kontrol etmem gereken işlem adımları nelerdir?

ERP sistemini güncellemeden önce LFlow Designer ekranında Otomatik Süreç Tanımları varsa "Pasif" çekilmelidir.

ERP Güncellemesi yapılmalıdır.

Güncelleme sonrasında Otomatik Süreç Tanımları tekrar "Aktif" yapılmalıdır.

Uygulama kontrol aracının çalıştırılıp sounçları gözlemlenebilir.  bknz: Uygulama Kontrol Aracı

Aşağıdaki akış designer üzerinden içeri aktarılarak portal tarafından işletilmesi sağlanabilir. Otomatik süreç başlatma tanımı yaparak da aynı akışın tetiklenmesini sağlayabilirsiniz.

View file
nameGüncellemeSonrasıKontrol.nxm
height150

Expand
titleSoru 36: Proje geliştirirken takip etmem gereken veya dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Hangi adımları izlersem verimli ve kolay akış geliştiririm?

Bir akış geliştirirken analizinden proje teslimine kadar takip edilmesi gereken adımlar mevcuttur. Bu adımlara uygun hareket etmek daha verimli ve hızlı projeler tasarlamamıza olanak sağlar. Bu adımlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 37: Logo Flow kurulumu sırasında "Ayarlar servisinde ... tipinde, v1_0 versiyonunda ayar bulunamadı." hatası alıyorum, nasıl düzeltebilirim?

Image Added

Kurulum sırasında ayarlar servisindeki servislerden herhangi birinde versiyonu bulunamadı hatası alınıyorsa(Yukarıdaki görsel bir örneğidir.); kurulum iptal edilip aşağıdaki adımlar takip edilmelidir:

1) Denetim Masasından Logo Flow lisansı kaldırılmalıdır.

2) Komut sistemi üzerinden Logo Flow ürünü kaldırılmalıdır. (Bu konu ile ilgili bilgi sahibi değilseniz [email protected] adresinden talep edebilirsiniz.)

3) Regedit üzerinden logo flow ile ilgili klasörler kaldırılmalıdır. 

Expand
titleRegedit

Image Added

4) Logo Flow kurulumunu yapmak istediğiniz dizinde oluşan klasörleri silinmelidir.

5) inetpub/wwwroot altında Logo Services klasörü silinmelidir.

Image Added

6) Logo Flow ile ilgili oluşan databaseler silinmelidir. (LFLOW, LOGOSERVICES, LOGOTESTDB)

7) inetpub/wwwroot altına Logo Services adında bir klasör oluşturup içerisine v1_0 klasörü oluşturun. Bu klasörlere securty bölümünden tüm kullanıcılara okuma yazma silme yetkileri verilmelidir.

8) Kurulum setup dosyasını admin olarak çalıştırılmalıdır.

Expand
titleSoru 38: Kullanıcı listesi değişkeninde seçili olan kullanıcıların bilgilerine nasıl erişebilirim?

Kullanıcı değişkeninde seçilen kullanıcı id bilgisine aşağıdaki örnek kod bloğunu kullanarak erişebilirsiniz.

if(KullaniciDegiskeni.Users.Assigned())
{
    for(int i=0;i<KullaniciDegiskeni.Users.Count;i++)
    {
     LUserInfo userInfo = KullaniciDegiskeni.Users[i];
     SeciliKullaniciIdleri.Value += userInfo.UserId+ ";" ; 
    }
}

Kullanıcı değişkeninde seçili kullanıcılara e-posta gönderme ile ilgili örnek akışımızı da inceleyebilirisiniz. 

Expand
titleSoru 39: Logo Flow' un veritabanı ile ilgili bir doküman mevcut mudur?

Veritabanı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 40: Logo Flow' un kurulu olduğu SQL Server veya Uygulama Sunucusu değişeceğinde yapmam gereken işlemler nelerdir?

SQL Server Sunucu Değişimi

1- Bakım Modu→ Ayarlar Servisi Bilgilerini Değiştirme özelliğindeki Bağlantı bilgisi değiştirilsin mi? bölümünden yeni sql sunucu bilgileri girilmelidir.

Not: IP yerine domain name kullanımı önerilmektedir.

2- Bakım Modu→ Bağlantı Bilgilerini Değiştirme özelliğinden akış içerisinde kullanılan sql bağlantıları güncellenir.

Uygulama Sunucu Değişimi

1- Kapatılacak sunucudaki servisler Kontrol Sihirbazı bölümündeki Servis Listesi kısmından durdurulmalıdır.

2- Yeni sunucuda logo flow güncel versiyon kurulum setup ı çalıştırılmalıdır.

3- Bakım Modu→ Ayarlar Servisi Bilgilerini Değiştirme özelliğindeki Makine adı değiştirilsin mi? bölümünden yeni makine adı belirtilerek kaydedilmelidir.

Image Added

4- NWFCONFIG tablosu içerisinde Group> DEPENDENCY olan kaydın Value> değeri yeni makine adı ile güncellenmelidir.

Image Added

3- Eski sunucudaki logo flow kaldırılmalıdır.

Expand
titleSoru 41:Logo Flow'u ssl üzerinden kullanabilmem için takip etmem gereken adımlar nelerdir?

Logo Flow https olarak kullanılabilmesi için aşağıdaki işlem adımlarının takip edilmesi gerekmektedir:

1- Logo Flow' un kurulu olduğu sunucu üzerinde doğrulanmış bir SSL sertifikası yüklenmiş olmalıdır.

2- IIS üzerinde Bindings altından ilgili sertifika seçilip https 443 tanımı yapılmalıdır.

Image Added

3- Portal Adresi Değiştir bölümünden ssl seçimi yapılmalıdır. Logo Flow giriş adresi IP üzerinden değil domain name üzerinden olması gerekmektedir. Çünkü ssl serttifikaları IPye değil domaine verilmektedir. Aksi takdirde ssl sertifikası doğrulanamamaktadır.

Expand
titleSoru 42:Tabloda html kod ile renklendirme, link gösterimi yapılabilir mi?

Tabloya eklenen metin tipinde kolona html kodlar ile değer atanıp Html Biçim özelliği seçilerek işlem gerçekleştirilebilir. Örneğin; tabloda bir kolonda link gösterilmesi için metin değişkeninin varsayılan formülüne html link ataması yapılır ve html biçim özelliği seçilerek portalde link şeklinde gösterilmesi sağlanır.

Image Added

Örnek Akış

View file
nameHtmlOrnekKod.nxm
height150

Expand
titleSoru 43: Logo Flow database sunucusu değişikliklerinde yapmam gereken işlemler nelerdir?

Logo Flow veri tabanının bulunduğu sunucunun değişiminde; Logo Flow' un sağlıklı çalışmasına devam edebilmesi için yapılması gereken işlemler sırasıyla aşağıdaki gibidir:

1- İlgili eski sunucuda backup alma işlemi yapılır.

2- Backup alındınktan sonra ilgili sunucudaki dbler silinmelidir.

3- Alınan backuplar yeni sunucuya restore edilmeli.

4- Tüm dbler için Servis brokerlar yenilenmeli.

Broker yenileme işlemi sql üzerinde aşağıdaki script çalıştırılarak yapılmaktadır. (Sorgu çalıştırıldığında veri tabanındaki oturumlar düşmektedir. Bu sebeple sistemin kullanılmadığı bir anda işlemin gerçekleştirilmesi; veri kaybı yaşanmaması adına önemlidir.)

ALTER DATABASE Veritabanı Adı SET ENABLE_BROKER WITH ROLLBACK IMMEDIATE; 

GO 

ALTER AUTHORIZATION ON DATABASE::Veritabanı Adı  TO [sa]; 

GO 

5- Bakım moduna girerek Ayarlar Servisi Bağlantı Bilgilerini Değiştirme işlemi uygulanmalıdır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

6- Tüm servisler restart edilmeli.

7- Restart sonrası program kontrol edilmeli.

8- Eğer genel işleyişte bir problem yoksa Bakım moduna girerek Bağlantı Bilgilerini Değiştirme işlemi uygulanmalıdır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 44: Form içerisinde kullanılan bir değeri oluşturacağım rapora parametre olarak nasıl gönderebilirim?

Form içerisinden bir değerin rapor sorgusuna parametre olarak gönderilmesi ile ilgili örneği aşağıda bulabilirsiniz. Örnekte işin işlem tarihçesi bilgisi rapor olarak oluşturulmaktadır.

View file
nameRaporda Parametre Kullanımı.nxm
height150
View file
nameİşlem Tarihçesi Raporu.nrl
height150

Expand
titleSoru 45: Eş zamanlı işlem kollarında girilen verileri nasıl elde ederim?

Eş zamanlı formlar içerisinde girilen verilerin diğer formlarda gösterilebilmesi ile ilgili örneği aşağıda bulabilirsiniz.

View file
nameeş zamanlı sorgu.txt
height150
View file
nameParalelOnayTest.nxm
height150

Expand
titleSoru 46: Tabloda RV kolonu olmasına rağmen ERP bağımsız bir tabloyu dinleyerek iş başlatamıyorum?

ERP dışındaki tablolar üzerinden bir otomatik süreç tanım kurgusu oluşturulacaksa mutlaka dinlenecek tabloda primary key alan olması gerekmektedir. Otomatik süreç tanımlama ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Expand
titleSoru 47: Akışlarımda kullanabileceğim örnek kod bloklarını ve senaryolarını görebileceğim bir doküman var mıdır?

Akışlarınızda kullanabileceğiniz örnek kod bloklarına ve senaryolarına erişmek için tıklayınız. Bu bölümde olmayan ancak yönlendirmeye ihtiyaç duyduğunuz kullanım ve senaryo için destek ekibimizle iletişime geçiniz.

Expand
titleSoru 48: E-İmza ile imzalanmış bir işin imza bilgilerini rapor çıktısında barkod üzerinden gösterebilir miyim?

E-imza ile ilerletilmiş işe ait imza detay bilgilerine linkteki şekilde ulaşılabilmektedir.

Bu bilgiler formdan alınan bir rapor çıktısıyla; barkod üzerinden ulaşılacak şekilde kullanıcılara sunulabilir. Bahsi geçen senaryo ile ilgili örnek akış ve video aşağıda paylaşılmıştır.

View file
nameBarkod E-İmza.mp4
height150
View file
nameBarkod.nxm
height150

Expand
titleSoru 49: Tiger/ J-Platform/ Netsis rest akivitelerini kullanarak malzeme kaydı oluşturmak istiyorum. Hangi alana hangi veriyi göndermeliyim?

Rest aktivitelerindeki alan eşleştirmeleri için yardımcı olabilecek yönlendirmelere ilgili bölümden ulaşabilirsiniz.

Expand
titleSoru 50: E-Posta tasarımı oluştururken nelere dikkat etmeliyim?

* Boşluk vererek ortalamaya çalışmak işe yaramamaktadır. Aynı satırda yer değişikliği işlemlerini hizalama butonları ile yönetmek gerekmektedir.

Image Added

* Her tablo tek satırda ve style verilmemiş olmalıdır (renklendirme, yazı boyutu vb.)

* Tasarım eğer tablo değişkeni ile bitiyorsa; bir alt satıra geçip kaydetmek gerekmektedir. 

Image Added

 * Tasarım sırasında bir önceki style korunarak işlem yapılmaktadır. Bunu düzeltmek için e-posta tasarım ekranında resimdeki butona basılması gerekmektedir. Bu sayede style temizlenecektir.

Image Added