Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Info

Stok Yönetimi Bölümü Menüleri aşağıdaki şekildedir:

MenüBölümler
TanımlarStoklar, Alınan Hizmet, Verilen Hizmet, Birim Setleri, Ek Vergiler
FişlerSatış İrsaliyeleri, Stok Fişleri, Alım İrsaliyeleri, Maliyet Dağıtımları
Tanımlı Fişler

Stok Fişleri, Satış İrsaliyeleri, Alım İrsaliyeleri

SatışFiyatlar, Hizmet Fiyatları, İndirimler, Masraflar
SatınalmaFiyatlar, Hizmet Fiyatları, İndirimler, Masraflar
KoşullarGenel Satış Koşulları, Satır Satış Koşulları, Genel Alım Koşulları, Satır Alım Koşulları
Durum BilgileriStok Ambar Durum Raporu, Çok Birimli Stok Ambar Durum Raporu, Toplam Satınalma Rakamları, Toplam Satış Rakamları, Devir Rakamları, Giriş Çıkış Toplamları, Ayrıntılı Satınalma Raporu, Ayrıntılı Satış Raporu, Envanter Raporu
AnalizlerAlınan Hizmet Fiyat Analizi, Verilen Hizmet Fiyat Analizi, Stok Değer Raporu, Özet Maliyet Analizi, Ayrıntılı Maliyet Analizi, Maliyet Dağıtım Analizi, Mal Fazlası Raporu
ListelerAlınan Hizmetler Listesi, Satınalma İndirimleri Listesi, Satınalma Masrafları Listesi, Verilen Hizmetler Listesi, Satış İndirimleri Listesi, Satış Masrafları Listesi, Alınan Hizmet Ekstresi, Verilen Hizmet Ekstresi, Satınalma Koşulları Listesi, Satış Koşulları Listesi, Birim Setleri Listesi, Stok Listesi, Stok Satınalma Fiyat Analizi, Stok Satış Fiyat Analizi, Stok Ambar Seviye Kontrol Raporu, Konsinye Mallar, Stok Fişleri Listesi, Stok Hareketleri Listesi, Stok Ekstresi, Özet Günlük Ekstresi
TablolarAylara Göre Satınalma Dağılımı, Aylara Göre Satış Dağılımı