Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

  • İşyeri hekiminin Sağlık Bakanlığı Doktor Bilgi Bankasına kayıtlı olması gerekmektedir.

Kayıt kontrolü için tıklayınız!

  • e-Reçete işlemlerinde kullanılan SGK Kurumsal Hekim parolasının alınmış olması gerekmektedir. İşyeri hekimliği dışında görev yapıp daha önce parola temin etmiş olan hekimler ayni parola ile işlem gerçekleştireceklerdir. SGK Kurumsal Hekim Şifresi almak için https://medeczane.sgk.gov.tr/doktor/KullaniciIslem.faces
  • İşyeri hekimliği sertifikasının vize süresinin dolması nedeniyle ISG-KATIP'te geçersiz duruma düşmemiş olması gerekmektedir.
  • İşyeri hekiminin reçete düzenlediği kişinin çalıştığı işyeri ile ISG-KATIP üzerinden sözleşmesinin bulunması gerekmektedir. Sözleşme durumu ISG-KATIP'e e-devlet şifresi ile giriş yapılarak ilgili hekimin "Sözleşmeler" sayfasından kontrol edilebilmektedir.
  • Birden çok işletmeye hizmet veren işyeri hekiminin ilgili işyerine atamasının bulunması gerekmektedir.
  • İşyeri hekimlerinin elektronik imzaya sahip olmaları gerekmektedir. Logo Yazılım olarak, özlük yönetimi, izin takibi, organizasyon yönetimi, performans yönetimi gibi insan kaynakları süreçlerini içeren Tiger HR insan kaynakları çözümümüzün İşçi Sağlığı modülü ile e-Reçete düzenlenebilmesi sağlanmıştır. Ayrıca insan kaynakları satın almak istemeyen kullanıcılarımız için de İşçi Sağlığı (Özlük Kayıtlı) paketi geliştirilmiştir.

...

İşçi Sağlığı modülünde kullanılan tanımlamalar (Tetkik tipi, İş kazası Tipi, Kısıt, Tanı, Sevk, Kök Neden, Kaza Derecesi, Yaralanma Sekli, Organ/Uzuv, Doktor) Tanımlamalar/ İşçi Sağlığı ekranları üzerinden girilebilmektedir.


E-REÇETE GÖNDERIMININ BASARILI OLMASI IÇIN ÖNCESINDE YAPILMASI GEREKEN KONTROLLER

...

Tiger HR Uygulaması ile E-Reçete girilebilmesi için yapılması gereken adımlar
Tiger HR ve İşçi Sağlığı (Özlük Kayıtlı) uygulamalarında bulunan e-Reçete uygulamasına ilişkin detaylar aşağıda anlatılmaktadır.

Doktor Tanımı
Tanımlamalar/İşçi Sağlığı/Doktor Tanımı ekranında doktor tanımı yapılmaktadır. Sistemde tanımlı olmayan işyeri hekimi var ise doktor tanımı bu ekrandan yapılmaktadır. İK kullanıcısı E-Reçete işlemlerini gerçekleştirebilmesi için ilk adım olarak doktor tanımı yapmalıdır.

"Yeni Ekle" denilerek doktor tanımı veri girişi yapılır. İsim, Soyad, T.C. Kimlik No, Branş Kodu doldurulması zorunlu alandır. Dolayısıyla;

...