Fiş başlık bölümünde bulunan alanlar ve bu alanlara kaydedilen bilgiler şunlardır:

Fiş Numarası: İşlemin bilgisayardaki takip numarasıdır. Numara verilirken sayı ve harf birlikte kullanılabilir. Fişler numaralarına göre sıralanmıştır. Fiş numarası bilgi girilmesi zorunlu bir alandır.

Fiş Tarihi: İşlemin yapıldığı günün tarihidir. Fiş tarihi bilgi girilmesi zorunlu bir alandır.

Satış Elemanı Kodu: İşlemi satış plasiyerleri veya temsilcileri ile ilişkilendirmek için kullanılır. Bu alan yalnızca gelen ve gönderilen havale fişlerinde yer alır.

Özel Kod: İşlemleri gruplamakta kullanılan ikinci bir kodlama alanıdır. Özel kod, banka fişlerinin kullanıcının kendi firmasına özel bazı kriterlere göre gruplaması için kullanılır.

Yetki Kodu: Kayıt bazında yetki tanımlaması için kullanılır. Her kullanıcının iş tanımına göre, kullanabileceği kayıtlar değişik olacaktır. Detaylı yetki tanımlaması için öncelikle planlama yapmak gerekir. İlk adım olarak, hangi kullanıcıların veya kullanıcı gruplarının hangi işlemlere ulaşabileceği ve hangi tür işlemleri yapabileceği belirlenmelidir. Daha sonra, her yetki grubunun kullanabileceği işlem türlerine farklı yetki kodları verilmelidir.

Proje Kodu: Fişin ilişkili olduğu proje kodudur. Kayıtlı projeler listelenir ve ilgili tanım seçilir. Banka Alınan / Verilen Hizmet Faturası tipindeki banka fişlerinde cari hesap seçildiğinde, cari hesap kartı Diğer sekmesinde seçilen proje kodu bu alana otomatik olarak aktarılır; istenirse değiştirilir. Satırlar için "Fiş Satırları Proje Bilgileri Güncellenecek" uyarı mesajı ekrana gelir. Tamam'a tıklandığında bordro satırlarındaki Proje Kodu alanı güncellenir; cari hesap kartı Diğer sekmesinde seçilen proje kodu bu alana aktarılır.

Programda ticari sistem tarafındaki tüm işlemlerde proje bilgisi girilerek, raporlar proje bazlı alınır ve muhasebeye entegrasyon proje bazında yapılabilir. Muhasebe hesapları ile kaydedilen bir hareket birden fazla masraf merkezi ile ilişkili olabilir. Örneğin toplu olarak yapılan alımlar firmanın değişik bölümlerinin ihtiyacını karşılıyor olabilir. Bu gibi durumlarda masraf merkezlerine dağılımın ne şekilde yapılacağı proje tanımları ile kaydedilir. Projeler, Genel Muhasebe bölümünde Projeler seçeneği ile tanımlanır.

İşyeri: Bu alan, yapılan banka işleminin firmanın kayıtlı işyerlerinden biriyle ilişkilendirilmesi için kullanılır.

Bölüm: Bu alan, yapılan işlemin firmanın kayıtlı bölümlerinden biriyle ilişkilendirilmesi için kullanılır.

Kredi Kodu: Banka işleminin, banka kredilerine ait olması durumunda ilgili kredi tanım kodudur.

KK Fiş No: Kredi kartı fiş tahsilatı yada firma kredi kartı fiş ödemesi sonucu oluşan banka işlem fişlerinde, işleme ait olan kredi kartı fiş numarasının görüntülendiği alandır. Kredi kartı tahsilatı veya ödemesi sırasında birden fazla fiş seçilmişse bu alan banka fişi başlık bilgilerinde görüntülenmez; fiş satırlarında yer alır.

Banka Hesap Kodu: Fişte yer alan işlemlerin ait olduğu banka hesabının kodudur. Kayıtlı bankalar ve bankalara ait hesaplar listelenir ve seçim yapılır. Bu alan yalnızca personel borçlanması ve personel geri ödemesi banka fiş türlerinde bulunur.

Banka Hesabı Döviz Türü: Seçilen banka hesabına ait döviz türü bilgisidir. Bu alana müdahale edilemez; döviz türü bilgisi seçilen banka hesabında yer alan döviz bilgisidir. Banka hesap seçimi yapıldığında döviz türü bilgisi bu alana doğrudan gelir. Bu alan yalnızca personel borçlanması ve personel geri ödemesi banka fiş türlerinde bulunur.

İthalat KDV: Gümrük KDV tutarlı fatura oluşturmak ve gümrük KDV tutarını İndirilecek KDV listesine yansıtmak için kullanılan alandır. Bu alan işaretlendiğinde satırda girilen birim fiyat bilgisi İndirilecek KDV listesine gümrük KDV tutarı olarak aktarılır. Bu durumda fatura satırında ayrıca KDV tutar girişine izin verilmez.