Devir sonrasında kasa kartındaki sayısal alanlar ve bağlı pencereler şöyledir:

Tahsilatlar Toplamı: Kasanın önceki dönemden devreden borç bakiyesi bu alanda görüntülenir.

Ödemeler Toplamı: Kasa önceki dönemden alacak bakiyesi devredemez.

Kasa Bakiyesi: Önceki dönemden devreden kasa bakiyesi bu alanda görüntülenir.

Hesap Özeti (Günlük, Aylık, Haftalık): Her üç hesap özetinde de önceki dönemden devreden kasa bakiyesi Açılış Fişi bölümünde görüntülenmelidir.

Döviz Toplamları: Kasa bakiyeleri işlem dövizi türlerine göre parçalanarak devredilir. Bu durumda döviz toplamlarında devredilen her işlem dövizi türünden bakiye ve bunların yerel para birimi karşılıkları görüntülenmelidir.

Kasaların dönem sonundaki bakiyelerinin devri, kasa açılış işlemleri (sadece açılış borç işlemi) aracılığıyla yapılır.

Bir kasanın toplam bakiyesi tek bir işlem satırı olarak devredilmez. Devir işlemi yapılmadan önce bakiye tutarı şu iki kritere göre parçalanır:

İşlem Döviz Türüne: Her işlem dövizi cinsinden kasa bakiyesi ve bunların yerel para birimi karşılıkları belirlenir.

İşyeri Bilgisine Göre: İşlem dövizi türüne göre parçalanan bakiyeler, işlemelerin kaydedildiği işyeri numaralarına göre de parçalanır.

Sonuçta her işyerine ait kasa bakiyeleri işyeri numaraları farklı olan ayrı açılış işlemleri oluşturur. Bunun yanı sıra kasanın işlem dövizi türüne göre de ayrı açılış işlemleri oluşturulur. Bu işlemlerde döviz türü, döviz tutarı ve bunun yerel para biriminden karşılığı yer alır.

Kasa işlemlerinin yeni mali yıla devri yapılmaz.

Kasa kur farkı fişleri devir parametresine bağlı olarak devredilebilir. Devredilen kasa kur farkı fişleri kümülatif toplam olarak işyeri kriterine bağlı olarak listelenir. Aktarılan kasa kur farkı fişleri "M" işaretli olarak sistemde yer alır ve kasa bakiyesini etkilemez.