Poliklinik muayenesi sevk eklemesi yapabilmek için uygulama menüsünden “İş Sağlığı Yönetimi” ana modülüne, bu modülden de “Poliklinik Muayeneleri”ne tıklanır. Karşımıza poliklinik muayeneleri listeleme ekranı gelir. Bu ekrandan ilgili poliklinik muayenesi için kalem şeklindeki düzenle butonuna basılmasıyla içine girilir. Poliklinik muayenesi düzenleme ekranından “Sevk” sekmesine tıklanır.

Sevk eklemek için üstteki kısayollardan sevk butonuna veya sevk bölümünde yer alan ‘+’ butonuna basılabilir. İkisi de bizleri aynı ekrana yönlendirir. Butona basmamızın ardından açılan ekranda gerekli ve istenilen alanlar doldurularak kaydet butonuna basılır.

Sevk eklemelerinin yapılmasının ardından eklenen sevk bilgileri ekrana gelir.

Sevkin rapor çıktısı alınmak istendiğinde tanılı sevk ve tanısız sevk butonları kullanılır. Tanılı sevk butonunu kullandığımızda ilgili sevk formunda sevk teşhisi de yer alır.

Tanısız sevk butonu kullanıldığında tanılı sevkten farklı olarak ilgili sevk formunda sevk teşhisi yer almaz.

Sevk eklemesinin bir diğer yolu da uygulama menüsünü kullanmaktır. Sevk eklemesi için uygulama menüsünden “İş Sağlığı Yönetimi” ana modülüne, bu modülden de “M. - Sevkler”e tıklanır. Ardından karşımıza “Muayene - Sevk” listeleme ekranı gelir. Yeni bir sevk eklemesi yapmak için “Ekle” butonuna basılır.

Ekle butonuna basmamızla “Muayene - Sevk” ekleme ekranı açılır. Bu ekranda lokasyon ve poliklinik muayenesi zorunlu alanlardır. Gerekli görülen alanların doldurulmasıyla kaydet butonuna basılır ve poliklinik muayenesi sevk eklemesi gerçekleşir.