Malzeme fişinde Detaylar penceresinden fişe ait genel açıklama bilgisi ile Doküman İzleme Numarası, Üretimden Giriş Takip Numarası, Hızlı Üretim Numarası ve İşlem Dövizi kaydedilir. Hızlı üretim numarası alanı yalnızca sarf, fire ve üretimden giriş fişlerinde yer alır. Hızlı üretim bağlantısı olan fişlerde bu alana hızlı üretim fişinin numarası doğrudan gelir. Lot No alanında fiş geneline ait malzemelere atanan lot numarası yer alır. Lot no alanı yalnızca üretimden giriş ve devir fişlerinde yer alır. 

Taşıyıcı Kodu alanı e-İrsaliye olarak kullanılan Ambar Fişlerinde yer alır. Bilgi girişi zorunlu bir alandır. SYS tarafında firma tanımı ya da ambar tanımında taşıyıcı kodu seçimi yapılmışsa öndeğer olarak ambar fişine gelir. Eğer tanım firmada seçilmiş ise ambara göre baskın olur ve her zaman firmada tanımlı olan gelir. Ambarda tanımlı ise sadece çıkış ambarındaki tanıma göre getirilir.

Taşıyıcı firma penceresinde ise; Tüzel kişiler için VKN ve Unvan, Şahıs Firmaları için TCKN ve Ad Soyad bilgisi, İletişim bilgilerinde ise Ülke Kodu ve Adı alanları zorunludur.

Sevkiyat Adresi: Sevkiyatın hangi adrese yapılacağı bu alanda belirtilir. Fişin ait olduğu cari hesaba ait kayıtlı sevkiyat adresleri listelenir ve ilgili kayıt seçilir. e-İrsaliye olarak kullanılan Ambar Fişlerinde yer alır. Sevkiyat Adresleri, Finans program bölümünde Cari hesap kartları seçeneği ile kaydedilir. e-İrsaliye olarak kullanılan Ambar Fişlerinde yer alır.

Finans Parametreleri'nde yer alan Otomatik Sevkiyat Adresi Ataması satırında yapılan seçime göre bu alana sevkiyat adresi otomatik olarak atanabilir. Hangi sevkiyat adresinin atanacağı ise yine Finans Parametreleri'nde yer alan Kullanılacak Sevkiyat Adresi parametresi ile belirlenir.

Bağlı Virman Fişi: İlgili fiş virman işlemi ile oluşmuşsa, Fiş sekmesinde bulunan virman bağlantısı kutucuğu işaretli gelir. Bağlı Virman Fişi alanında bağlantılı olduğu fişin numarası yer alır ve fişe ulaşılır.