BackOffice ve Yönetim Paneli

1-    Raporlarda Erpid, logo firmno, uid parametrelerinin Report designerda desteklenmesi sağlandı. Dinamik parametre tanımı yapılıp bu parametre sorgularında kullanılan yine erpid, logofirmano ve uid değişkenleri hem report designer hem de backoffice içerisinde desteklenmektedir.

2-    ERP tanımı yapılırken bilgiler girildikten sonra, bir sonraki aşamayı beklemeden aynı ekranda bağlantı kontrolü yapılması sağlandı.

3-    Backoffice firma değiştir işlemi yapıldığında firma numaralarının yanında firma unvanı da gösterilmeye başlandı.

4-    Aynı bilgisayarda birden fazla backoffice açılması desteklendi.

5-    Birden fazla sipariş birleştirildiğinde, siparişlerdeki genel indirimlerin oluşan irsaliye satırlarında, sadece ekli olduğu sipariş satırlarına dağıtılarak yazılması sağlandı.

6-    Ana kayıt browserlarında toplu seçim yapılarak toplu işlem yapılabilmesi sağlandı.

7-    Fiş satırlarına malzeme eklendiğinde eksik olan alanlar ile ilgili uyarı, satır eklendiği anda verilmeye başlandı. Gridde yeni satırın başına eklenen ünlem işaretine tıklandığında satırda eksik olan zorunlu alanlar kullanıcıya gösteriliyor.

8-    Barcodematrix menüsü aktifleştirildi. Bu menüden ürünler için farklı barkodlar tanımlanıp çeşitli kombinasyonlar yaratılabilmektedir.

9-    Ocean’da oluşturulan fişlerde karma koli türündeki malzemelerin içeriğinin Tiger’da olduğu gibi açılan bir grid ile kullanıcının görmesi sağlandı.

Entegrasyon

1-    J-guar’dan Ocean’a aktarım sırasında alınan hatalar veya yapılan işlemler ile çalışan sorguların takip edilmesi için loglara J-guar Rest servise yapılan request postcontentin json seklinde yazılması sağlandı. Bu özellik için Ocean “log.config” doyasında loglama seviyesi Debug olarak ayarlanmalıdır.

2-    Planlama_fisi tablosundaki ISCUSTOM alanı ve bu alandan yapılan kontrol satırlar içinde yapılacağından Planlama_hareketi tablosuna ISCUSTOM alanı eklendi.

3-    Alan eşleştirmeleri için kullanılan sorguların indexler olmadan çalışması sağlandı. Bağlantı kurulan tablolara eklenen indexler alan eşleştirme anında sorguları etkilememektedir.

4-    J-guar entegrasyonunda planlama başlık ve satır kayıtların güncellenip, yeni ekleneceği kararı ISCUSTOM alanına göre belirlenmeye başlandı.

Terminal ve Ocean Script Editör (STC Editör)

1-    Terminal servis ile işletilen stc komutlarından çalışan komut ve stc içerisinde hangi satırda yer aldığı bilgileri terminal loglarına eklendi. Log terminal tablosundaki LogExplanation sütununa bu bilgiler yazılmaktadır.

Telif HakkıKullanım KoşullarıGizlilik
Copyright © 2020 Logo Yazılım